Вшанування пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

25 квітня голова Балаклійської районної ради Степан Масельський, голова Балаклійської районної державної адміністрації Іван Столбовий, Балаклійський міський голова Олександр Літвінов взяли участь у заходах з нагоди вшанування пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Також цього дня до скверу, де встановлений пам’ятник на честь ліквідаторів Чорнобильської аварії, прийшли голова районної спілки "Союз Чорнобиль України" Петро Латуха, священник Свято-Успенського Храму Олександр Матвієнко, безпосередні учасники ліквідації аварії, рідні загиблих чорнобильців, представники трудових колективів міста, учнівська молодь, громадськість.

Звертаючись до учасників мітингу, голова районної спілки "Союз Чорнобиль України" Петро Латуха, згадав події тих жахливих днів та висловив сердечну подяку тим, хто, виконуючи свій обов’язок, захистив людство від смертельного радіаційного впливу.

У скорботній хвилині мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих під час ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії.

По завершенню мітингу в районному Будинку культури відбувся тематичний концерт "Дзвони Чорнобиля".