Дергачівщина вшановує пам’ять ліквідаторів Чорнобильської трагедії

26 квітня 2014 року минула 28 річниця від дня трагедії на Чорнобильській АЕС.

Чорнобильська аварія стала найбільшою катастрофою за всю історію ядерної енергетики, яка спричинила непоправні екологічні та соціальні наслідки, які торкнулися мільйонів наших співвітчизників.

Масштаби тієї катастрофи могли б бути значно більшими, якби не самовідданість та мужність тисяч ліквідаторів наслідків аварії.

Сьогодні біль чорнобильської трагедії не залишає байдужим жодного українця.

25 квітня у місті Дергачі голова Дергачівської районної ради Михайло Бушев та голова Дергачівської райдержадміністрації Андрій Руденко вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської аварії. Участь у заході взяли також перший заступник голови райдержадміністрації Інна Гаплєвська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Малиніна, Дергачівський міський голова Олександр Лисицький, представники управлінь та служб району, ліквідатори аварії на ЧАЕС, учнівська молодь, а також всі небайдужі до сумної чорнобильської події.

Учасники жалобного заходу поклали квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС і висловили надію, що подібні трагедії більше ніколи не матимуть місця у житті нашої держави.