Про патріотичне виховання молоді поговорили на обласному семінарі для директорів позашкільних навчальних закладів

23 квітня на базі Дергачівського району відбувся обласний семінар для директорів позашкільних навчальних закладів на тему: «Забезпечення наступності національно-патріотичного виховання дітей у системі єдиного виховного простору позашкільного навчального закладу».

У роботі семінару взяли участь голова Дергачівської районної ради Михайло Бушев, заступник голови Дергачівської райдержадміністрації Тетяна Малиніна, головний спеціаліст відділу дошкільної, позашкільної та корекційної освіти Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Олена Чепурна, директор комунального закладу "Обласна станція юних туристів" Валентина Рєдіна, директори центрів (будинків) дитячої та юнацької творчості, центрів туризму і краєзнавства Харківської області.

Відкриваючи роботу семінару голова Дергачівської районної ради М. Бушев наголосив на важливості проведення подібних заходів з метою обміну досвідом, цікавими ідеями та удосконалення патріотичного виховання молоді.

«Ми працюємо під девізом «Майбутнє будуємо разом!» І найближче майбутнє нашої країни, без сумніву, залежить від молодого покоління. Молодь буде визначати курс розвитку країни і будувати сильну процвітаючу державу. Саме тому нашим головним спільним завданням є виховання добрих, чесних та порядних людей, які б цінували свою країну, поважали її минуле та успішно будували її майбутнє» - підкреслив М.Бушев.

У рамках семінару – практикуму його учасники обговорили безліч питань, пов’язанх з організацією навчального процесу, позашкільної роботи, дозвілля дітей та їх патріотичного виховання, познайомилися з роботою Дергачівського Будинку дитячої та юнацької творчості та Дергачівського районного Будинку культури, а також відвідали Національний меморіальний комплекс «Висота імені І.С. Конєва».