Мистецтво, що об’єднує людей!

У всі часи, не дивлячись на складнощі та протиріччя, найбільш об’єднуючим фактором будо мистецтво. Саме мистецтво закликає нас до почуття прекрасного, дозволяє побачити світ по-новому, переоцінити свої вчинки та помисли.

За сьогоднішньої суспільно-політичної ситуації мистецтво грає по справжньому об’єднуючу роль для всього українського народу.

Тому Дергачівщина, багата на славні культурні та мистецькі традиції, спонукає сьогодні до об’єднання народу, миру і злагоди в суспільстві.

9 квітня у Дергачівському районному Будинку культури відбулася чергова вистава зразкового театрального колективу «Арт-компанія».

Подивитися на мистецьке дійство запросили учнів загальноосвітніх шкіл району та їх батьків, а також усіх охочих подивитися цікаву захоплюючу виставу.

У залі також були присутні голова районної ради Михайло Бушев, заступник голови районної ради Вячеслав Желтобрюх, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Валентина Гузенко.

Глядачам була представлена вистава «Здравствуй, принцесса». В її основу покладені казки Г.Х.Андерсона, в сюжетних лініях яких спонуканн до добрих справ і справедливості.

Учасники театрального колективу вразили глядачів високими акторськими здібностями, вишуканим сценічними костюмами, яскравими декораціями та оригінальним музичним супроводом.

Це вже 3 вистава театрального колективу «Арт-компанія» у цьому складі.

У 2013 році театр отримав звання «зразкового».

За словами керівника і режисера театру Тетяни Кузьменко приємним є те, що учасники творчого колективу театру дуже люблять свою справу і з великим задоволенням беруть участь у репетиціях та виставах.

«Сьогодні у нашому театрі грає 16 дітей. Ми бачимо як діти люблять театр і тому, повинні роботи все, аби долучити до творчості все більше і більше дітей».

Говорячи про сюжетну лінію, художній керівник зазначила, що вона залишатиметься незмінною.

«В основі наших вистав і надалі будуть казки про добрі справи і вчинки, про теплі взаємовідносини, світлі почуття, взаємодопомогу, про все те, що нас об’єднує і робить наше життя щасливим» - зазначила Т.Кузьменко.

Дергачівська районна рада рекомендує всім мешканцям району відвідати спектаклі юних акторів і одержати масу позитивних вражень від перегляду.