«Пряма лінія» за участі голови Балаклійської районної ради С.І.Масельського

9 квітня в студії Центру телекомунікаційних послуг №7 Харківської філії ПАТ «Укртелеком» відбулась «Пряма лінія» за участі голови Балаклійської районної ради С.І.Масельського.

Кожен бажаючий житель Балаклійського району мав можливість поставити свої нагальні запитання та отримати відповідь.

На протязі години перед С.І.Масельським порушували питання якості питної води, яка не відповідає нормам, отримання слухового апарату для інваліда ІІ групи, благоустрою населених пунктів району та міста Балаклія (ліквідації аварійних дерев, ремонту пішохідних доріжок, ліквідації стихійних сміттєзвалищ), участі балаклійської футбольної команди «Цементник» в першості Харківської області нинішнього року.

По всіх порушених питаннях Степан Іванович Масельський надав роз’яснення і взяв їх вирішення на особистий контроль.