Бригадирівський благоустрій приємно вражає

9 квітня голова Балаклійської районної ради Масельський С.І. провів особистий прийом громадян Бригадирівської сільської ради.

Голова районної ради відмітив, що в селі Бригадирівка наведено належний санітарний стан. За словами Миколи Букія, сільського голови на даний час громада провела вже два суботника з благоустрою населеного пункту, проте існують і певні недоліки, які будуть усунені 12 квітня під час районної акції «Зробимо Балаклійщину чистою!».

Представники громади звернулись до С.І.Масельського з проханням роз’яснити ситуацію з низькою закупівельною ціною на молоко у населення. На даний час ТОВ «Балмолоко» знизило закупівлю до 2,50 грн. за 1 л.

Низька напруга електропостачання - є однією з головних проблем Бригадирівської територіальної громади.

В ході прийому також порушувались питання надання матеріальної допомоги на лікування малозахищеним верствам населення, ремонту дороги, зменшення швидкості руху на відрізку автошляху Київ-Харків-Довжанський, який проходить через село.

Степан Іванович Масельський запевнив представників територіальної громади у тому, що всі питання будуть ретельно опрацьовані, а їх вирішення перебуватиме на особистому контролі керівництва районної ради.