2 квітня голова Балаклійської районної ради Масельський С.І. провів особистий прийом громадян Андріївської територіальної громади.

Представники громади звернулись до голови районної ради з проханням допомогти у вирішенні проблеми відновлення функціонування каналізаційної мережі по вулицях Миру та Підвокзальної. За повідомленням Бабакова Є.О., Андріївського селищного голови з метою вирішення даного питання, необхідно передати каналізаційну систему, яка перебуває на балансі селищної ради, на баланс КП «Балаклійський водоканал».

Колективне звернення жителів будинку №91а по вулиці Першотравневій стосувалося аварійної системи водопостачання та водовідведення.

В ході прийому порушувались питання надання матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення, підвозу дошкільнят та школярів до навчальних закладів, заміни аварійної опори електропостачання.

По всіх порушених питаннях Степан Іванович Масельський надав усні роз’яснення і взяв їх вирішення на особистий контроль.