Семінар-нарада з керівниками органів місцевого самоврядування

31 березня голова Балаклійської районної ради Степан Іванович Масельський та голова Балаклійської районної державної адміністрації Іван Михайлович Столбовий провели семінар-нараду з керівниками органів місцевого самоврядування.

В семінарі взяли участь заступник голови районної ради, заступники голови райдержадміністрації, відповідальні працівники виконавчого апарату райради та апарату РДА, керівники районних служб, представники засобів масової інформації.

Основну увагу було зосереджено на організації роботи по наведенню належного санітарного стану на територіях місцевих рад.

"Проведена значна робота по реалізації заходів з благоустрою населених пунктів, проте існують і певні недоліки виявлені під час здійснення рейдів-перевірок відповідальними службами району" – зазначив заступник голови райдержадміністрації Вячеслав Тищенко.

Також керівництво району акцентувало увагу на необхідності проведення 12 квітня 2014 року на території Балаклійського району всеукраїнської акція з прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку - "Зробимо Україну чистою! 2014".

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Лідія Гололобова проінформувала, про виконання місцевих бюджетів у 2014 році та заходи щодо економії бюджетних коштів.

У зв’язку з тим, що в Україні стартувала виборча кампанія з позачергових виборів Президента, які відбудуться 25 травня, керівник апарату РДА Ніна Чернолясова довела до відома присутніх вимоги постанови Центральної виборчої комісії від 4 березня 2014 року №31 щодо матеріально-технічного забезпечення дільничних виборчих комісій, які будуть діяти на території району.

Крім цього, на семінарі розглядались актуальні питання про ремонт пам’ятників і пам’ятних знаків загиблим воїнам в роки Великої Вітчизняної війни на території населених пунктів району та про дотримання норм чинного законодавства України з питань запобігання та протидії корупції .