Прийом у Залимані

26  березня голова  Балаклійської  районної  ради  Степан  Іванович  Масельський  провів  особистий  прийом  громадян Залиманської  територіальної громади.

Найактуальнішим питанням, що турбує мешканців села Залиман є питання водопостачання. Жителі громади звернулись до голови районної ради з проханням посприяти, щоб у їх помешканнях стабільно подавалась вода.

Колективне звернення, стосувалося заміни аварійних опор електропостачання по с. Залиман.

В ході прийому порушувались питання пенсійного забезпечення та отримання Державного акту на земельну ділянку (пай).

По всіх порушених питаннях Степан Іванович Масельський надав усні роз’яснення і взяв їх вирішення на особистий контроль.