Заключні змагання районної Спартакіади з масових видів спорту серед колективів фізичної культури промислових підприємств та сільськогосподарських товариств району

22 та 23 березня в  Барлаклійському Палаці  спорту  та на багатофункціональному майданчику зі штучним покриттям відбулись заключні змагання  районної Спартакіади з  масових  видів  спорту  серед  колективів фізичної  культури промислових  підприємств  та  сільськогосподарських  товариств  району.

У суботу пройшли змагання з волейболу серед промислових підприємств та міні-футболу і легкоатлетичної естафети серед сільськогосподарських товариств.

У неділю - завершилась Спартакіада легкоатлетичною естафетою та міні-футбольними змаганнями серед промислових підприємств.

Збірна команда державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, як і очікувалось, гідно виступила у командних видах спорту. Дебютанти районних змагань завоювали 4-е місце у волейболі та 5-е у міні-футболі.

Загалом команда "Держслужбовець" приймаючи вперше участь у районній Спартакіаді виборола 4-е загальнокомандне місце, поступившись лише п’ятьма очками ПАТ "Євроцемент-Україна".

До складу збірної увійшли працівники: Балаклійської районної ради (Бєлєвцова Н.М., Кунденко С.В.), Балаклійської районної державної адміністрації (Пархоменко В.Є., Петченко Т.О., Сиров О.В., Дериведмідь Н.Є.), управління Державної казначейської служби України в Балаклійському районі (Лугова Н.А.), Державної податкової інспекції у Балаклійському районі ГУ Міндоходів у Харківській області (Бабенко Ю.М., Никоненко І.А.), Балаклійського районного суду (Гололобова Н.С., Соколов П.О.), Балаклійського районного управління ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області (Лещенко А.В.) та відділу Держземагенства у Балаклійському районі (Радченко Є.В., Попов О.І.).

Волейбол

Промислові підприємства

І місце - ПАТ "Євроцемент-Україна"

ІІ місце - ГПУ "Шебелинкагазвидобування"