Голова Балаклійської районної ради провів прийом громадян

Голова Балаклійської районної ради 19 березня зустрівся з Яковенківською територіальною громадою. Зокрема, в ході особистого прийому до Степана Масельского з колективним зверненням прийшли місцеві мешканці, які мають дітей дошкільного віку, з приводу необхідності створення на базі Яковенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів навчально-виховного комплексу. У селі проживає 75 дошкільнят.

Мешканці с.Яковенкове також занепокоєні відсутністю стаціонарного телефонного зв’язку у місцевому поштовому відділенні. Актуальним є питання отримання державних дотацій за утримання молодняку великої рогатої худоби у приватних селянських господарствах у 2014 році.

В ході прийому до голови районної ради звернулись із проханням допомогти у вирішенні питання ремонту дороги по вулиці Кравченка, надання матеріальної допомоги на лікування та на вирішення соціально-побутових питань.

За всіма порушеними питаннями Степан Масельський надав усні роз’яснення і взяв їх вирішення на особистий контроль.

Крім того, під час прийому від імені територіальної громади подяку керівництву району, КЗОЗ «Балаклійська центральна клінічна районна лікарня» та КЗОЗ «Балаклійський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» висловила бухгалтер ТОВ ІАК «Балінвест» Олена Саєнко. Вона зазначила, що до села Яковенкове у плановому порядку приїздять лікарі, і кожен бажаючий має можливість пройти медичне обстеження.