Голова районної ради Михайло Бушев провів особистий прийом громадян

На особистий прийом записалося 3 особи. Серед проблемних моментів, які піднімалися громадянами були питання щодо нарахування пенсії та одержання матеріальної допомоги.

Голова районної ради надав роз’яснення громадянам та порекомендував звернутися до відповідних установ, які займаються безпосереднім вирішенням цих питань.

Також у ході прийому піднімалося питання щодо участі ініціативних груп територіальних громад в обласному конкурсі міні-проектів «Разом у майбутнє». Зокрема, представниця ініціативної групи територіальної громади Козачолопанської селищної ради Кісіль Ж.М. звернулася з проханням роз’яснити особливості участі у Конкурсі та допомогти у підготовці та написанні грантової заявки.

Михайло Бушев дав відповідне доручення відповідальним працівникам районної ради щодо допомоги у написанні проекту та підготовці відповідних документів.