Прийом у Вишневій

5 лютого голова Балаклійської районної ради Степан Іванович Масельський провів особистий прийом громадян Вишнівської сільської ради.

В ході прийому до голови районної ради звернулись з проханням допомогти у вирішенні питання заміни аварійних дерев’яних опор електропостачання по вулиці Спортивній, нарахування прогнозних показників за газопостачання, надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань багатодітним сім’ям, сплати аліментів.

По всіх порушених питаннях Степан Іванович Масельський надав усні роз’яснення і взяв їх вирішення на особистий контроль.

Зі словами щирої вдячності Вишнівському сільському голові Н.І.Чемерис від себе особисто та від мешканців територіальної громади на прийом до голови районної ради прийшов Приймак Олександр Феодосійович, слюсар Балаклійської районної дільниці газопостачання Чугуївської філії ПАТ "Харківгаз". "Незвавжаючи на сильні снігопади всі дороги до соціально значущих об’єктів та домоволодінь у Вишневій, дякуючи Ніні Іванівні, розчищені, жодна людина не залишається поза її увагою" - зазначив Приймак О.Ф.