Презентація проекту «Енергоефективне село»

відбулося сьогодні під час проведення семінару Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області для голів місцевих рад Харківського району, який пройшов у селі Веселе.

Семінар відкрили член правління Асоціації, голова Харківської районної ради - Михайло Третяк та голова Харківської районної державної адміністрації - Віталій Збукар.

У заході взяли участь віце-президент Асоціації, Мерефянський міський голова - Веніамін Сітов та секретар виконавчої дирекції Асоціації, секретар Центру розвитку місцевого самоврядування - Сергій Азізян.

Від Харківської обласної державної адміністрації на семінарі виступив заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин, начальник управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин - Денис Ткачов. Регіональний центр міжнародних програм та проектів Харківського національного університету ім.В.Н.Каразіна представив - Станіслав Ігнатьєв.

В результаті роботи семінару, учасники заслухали презентації про роботу обласних ресурсних центрів, ознайомилися з перспективами проекту «Енергоефективне село» та обговорили питання змін у законодавстві України, яки почали діяти з січня 2014 року.

Олексій Слабченко, Веселівський сільський голова ознайомив гостей з роботою комунальних закладів села та з нещодавно побудованим комплексом вуличного освітлення, який виконаний з використанням інноваційних сучасних технологій ресурсозбереження.