Оплесками зустріли присутні рішення депутатів Валківської районної ради про ухвалення районного бюджету

В останній день січня депутатський корпус Валківської районної ради на пленарному засіданні позачергової ХХХІІІ сесії районної ради VІ скликання підтримав та одноголосно затвердив попередньо ретельно проаналізований та опрацьований в комісіях районний бюджет на 2014 рік. Оплесками зустріли присутні в залі пленарних засідань керівники підприємств, установ, організацій району, голови місцевих рад, головні розпорядники коштів районного бюджету разом із головними бухгалтерами бюджетних установ, керівники громадських організацій рішення районної ради щодо ухвалення районного бюджету.

Під час пленарного засідання позачергової ХХХІІІ сесії також було сплановано роботу районної ради та постійних комісій на 2014 рік, депутатами внесено цілий ряд пропозицій до Плану роботи ради, які були враховані та одноголосно підтримані. Також депутатський корпус розглянув низку питань щодо управління майном спільної власності сіл, селищ, міста Валківського району Харківської області, затвердив ряд рішень щодо грошової оцінки земель, вніс зміни та доповнення до комплексної Програми профілактики правопорушень у Валківському районі на 2011 - 2015 роки.

Наприкінці пленарного засідання за пропозицією голови районної ради Юрія Яцини хвилиною мовчання вшанували депутати та запрошені пам’ять співвітчизників, загиблих під час політичного протистояння в Україні.