Перший прийом у 2014 році

15 січня голова Балаклійської районної ради Степан Іванович Масельський провів особистий прийом громадян Пришибської сільської ради.

В ході прийому до голови районної ради звернулись з проханням допомогти у вирішенні питання стабільного електропостачання по вулиці Панченка, нарахування прогнозних показників за газопостачання, освітлення мосту через річку в Пришибі.

У зв’язку з тим, що набрав обертів процес оформлення документів на отримання державних дотацій за утримання молодняку великої рогатої у приватних селянських господарствах, заявників турбувала ситуація з виплатою грошової компенсації у 2014 році.

По всіх порушених питаннях Степан Іванович Масельський надав усні роз’яснення і взяв їх вирішення на особистий контроль.

У ході робочої поїздки Масельський С.І. відвідав Пришибську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де ознайомився з ходом робіт по реконструкції приміщень закладу під навчально-виховний комплекс.