Церемонія нагородження кращих представників районного народногосподарського комплексу «Гордість Балаклійщини-2013»

Початок нового 2014 року ознаменувався урочистою подією: 11 січня на головній сцені Балаклійщини вдруге в історії краю відбулась церемонія нагородження кращих представників районного народногосподарського комплексу «Гордість Балаклійщини-2013».

В заході взяли участь голова Балаклійської районної ради Степан Масельський, голова районної державної адміністрації Іван Стовбовий, міський голова Олександр Літвінов, колишній ректор Харківської державної академії фізичної культури, професор, академік Української академії наук, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Микола Олійник, депутат обласної ради, почесний громадянин Балаклійського району Михайло Мартинов.

Дипломом «Гордість Балаклійщини-2013» у номінації «Влада та суспільство» нагороджені:
Юрій Фесенко - депутат Харківської обласної ради;
Олександр Шевченко - депутат Балаклійської районної ради.

В номінації «Промисловість та житлово-комунальне господарство»:
Анатолій Панасенко - директор «Хенкель Баутехнік Україна» філії в м. Балаклія;
Олег Лопатін - генеральний директор ПАТ «ЄВРОЦЕМЕНТ-УКРАЇНА».

В номінації «Сільське господарство»:
Олександр Бочаров - директор ТОВ «Агросет»;
Павло Мартинов - генеральний директор ТОВ ІАК «Балінвест».

В номінації «Освіта і наука»:
Анатолій Капуста - начальник відділу освіти Балаклійської районної державної адміністрації;
Ірина Лось - вчитель початкових класів Балаклійської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №1 ім. О.А.Тризни.

В номінації «Культура і духовність»:
Валентина Пересічанська - завідуач сектору культури Балаклійської районної державної адміністрації;
Галина Кравченко - керівник вокальних колективів Балаклійського районного Будинку культури;
Дмитро Ларцев - Благочинний Балаклійського району, настоятель Свято-Покровського храму Харківської єпархії Української Православної Церкви Московського Патріархату.

В номінації «Охорона здоров’я»:
Антоніна Шелехань - старша медична сестра операційного відділення КЗОЗ «Балаклійська центральна районна клінічна лікарня»;
Людмила Голінко - завідувач амбулаторії загальної практики - сімейної медицини смт. Андріївка КЗОЗ «Балаклійський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» .

В номінації «Спортивна Слава»:
Роман Цюпка - ст. тренер-викладач з боксу Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи;
Вадим Аксьонов - вихованець Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи, Кандидат у Майстри спорту з боксу.

В номінації «Честь і доблесть»:
Геннадій Носов - голова Балаклійського районного суду.

В номінації «Громадська діяльність та благодійність»:
Надія Юхимець та Віктор Юхимець - батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу;

Олег Градобоєв - депутат Балаклійської районної ради.

В номінації «Наше майбутнє»:
Віолетта Павлюк - учениця 10 класу Балаклійської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №2, золота медалістка Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант»;
Анфіса Македон - учениця 11 класу Балаклійського ліцею, переможниця Всеукраїнської олімпіади з іспанської мови.