ДЕПУТАТИ ДЕРГАЧІВЩИНИ РОЗПОДІЛИЛИ СУБВЕНЦІЇ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ

ьогодні відбулося пленарне засідання позачергової ХХХVІ сесії Дергачівської районної ради VІ скликання.

Депутати внесли зміни до бюджету, прийнявши субвенції з обласного бюджету.

Відповідно до рішення ХХІІІ сесії Харківської обласної ради від 29 серпня 2013 року № 799-VІ виділено:

- субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок субвенції із державного бюджету та спів фінансування із обласного бюджету на придбання сміттєвоза для селища Вільшани Дергачівського району в загальній сумі 586 тис.грн;

- субвенцію на погашення заборгованості за виконані роботи з будівництва, ремонту та утримання вулиць та доріг у 2012 році в сумі 99 тис.грн (вулиця Райський Куточок с. Мала Данилівка Дергачівського району);

- на виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2013 рік субвенцію із обласного бюджету на поліпшення матеріально-технічної бази клубних закладів районів області для Вільшанського будинку культури Дергачівського району в сумі 33 тис.грн та на проведення ремонтних робіт дошкільного навчального закладу «Сонях» селища Козача Лопань Дергачівського району в сумі 120 тис.грн.