Олена Олешко привітала жителів Балаклійського району зі святами

24 серпня 2013 року у Балаклії проходять урочистості з нагоди Дня незалежності України, 350-річчя заснування та 90-річчя утворення Балаклійського району. Привітати територіальну громаду Балаклійщини приїхала перший заступник голови обласної ради Олена Олешко.

Святкові заходи у місті розпочалися з самого ранку. Вже о шостій годині запрацював театралізований ярмарок. Відбувся конкурс «Ярмаркова красуня», «Поросячі перегони», спортивні змагання з гирьового спорту, армрестлінгу, жонглювання гирями, настільного тенісу , ярмаркове караоке.

Також відбувся турнір зі стрітболу серед дітей – вихованців ДЮСШ та змагання з футболу між дитячими командами району.

Перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко взяла участь в урочистому мітингу. Вітаючи жителів Балаклійщини зі святами, вона зачитала вітальні адреси від голови Харківської обласної ради Сергія Чернова та голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна й побажала усім міцного здоров’я, натхнення, миру та віри у майбутнє.

Завершаться урочистості святковим концертом, на якому виступить заслужений артист України Віталій Козловський та феєрверком.