Сьогодні – День народження Сергія Чернова, президента Асоціації, голови Харківської обласної ради

Шановний Сергію Івановичу!

Прийміть наші сердечні вітання з Днем народження!

Щиро бажаємо Вам успіхів у Вашій відповідальній і нелегкій праці на благо нашої Вітчизни на постах голови обласної ради, президента Всеукраїнської асоціації районних та обласних рад і обласної Асоціації!

Нехай удача супроводжує Вас, а опорою у справах завжди буде команда справжніх професіоналів, здатних плідно працювати на чолі з Вами та реалізувати грандіозні плани і задуми, проводити необхідні перетворення в нашій області і в країні.

Довгих Вам років, міцного здоров'я, благополуччя, натхнення, родинного затишку, невичерпної енергії, оптимізму, радості!

Нехай завжди яскраво горить Ваша зірка, що вказує шлях, а Ваша доля буде прихильною до Вас і Ваших близьких!

Правління Асоціації,

Виконавча дирекція Асоціації,

Президія Ради Почесних громадян Харківської області

Почесні громадяни Харківщини вітають Сергія Чернова: