Сьогодні – День народження Куп'янського міського голови - В.В. Демченка

Шановний Володимире Володимировичу!

Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди Вашого особистого свята – Дня народження!

Вам дісталася честь бути керівником міста, лідером територіальної громади, організатором втілення її волі в життя. Це - нелегка, відповідальна, вкрай важлива місія, яка направлена на розбудову Української держави, утвердження ідеалів демократії та справедливості.

Вам пощастило належати до професії, від якої залежить розвиток територіальної громади, добробут громадян, покращання умов їх життя, праці та відпочинку, їх впевненість у майбутньому.

Нехай же гідним внеском у розбудову регіону і держави завжди буде Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість, відповідальність, активна громадська позиція, вірне служіння інтересам України. А найвищою нагородою на ниві зміцнення державності нехай завжди буде для Вас людська вдячність і повага!

Бажаємо Вам міцного здоров`я, щастя і радості, добра і злагоди, сімейних гараздів, родинного благополуччя, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань на користь і благо нашої країни, на благо людей!

З повагою –

Виконавча дирекція