СЕРГІЙ ЧЕРНОВ І МИХАЙЛО ДОБКІН СТАЛИ ГОСТЯМИ НА «ВЕСІЛЛІ В МАЛИНІВЦІ»

В Малинівці Чугуївського району проходить відкритий фестиваль обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці+».

В програмі фестивалю весільні обряди різних народів, парад весільних оркестрів, на фестивалі працюють майданчики «Весільні ворота», «Місто майстрів», «Дитяче містечко», виставка фотографій ХІХ-початку ХХ ст. «Прабабине весілля», на двох фестивальних сценах виступають фольклорні колективи.

В ході заходів фестивалю голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін взяли участь у відкритті пам’ятника Попандопулові, персонажу відомого фільму, що дав назву фестивалю.

Серед гостей фестивалю також народний депутат України Дмитро Шенцев та перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.

Звертаючись до учасників і гостей фестивалю, Сергій Чернов зазначив: «Фестиваль «Весілля в Малинівці» є унікальним не тільки тому що відтворює народні традиції, а й вдихає в них нове життя, долучаючи до них молодь, прищеплюючи їй разом з повагою до минулого сімейні цінності».

Від імені обласної ради Сергій Чернов подякував організаторам за чудове свято, ентузіазм і любов до рідного краю.