ВНЕСЕНІ ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ ДЕРГАЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В ході  пленарного засідання ХХХV сесії Дергачівської районної ради VІ скликання депутати розглянули 36 питань порядку денного. Серед них проект рішення «Про внесення змін до рішення ХХVІІІ сесії Дергачівської районної ради VІ скликання від 25 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік» (зі змінами)».

Змінами, які підтримали у сесійній залі, передбачається за рахунок додатково отриманих доходів виділити районному відділу освіти кошти у загальній сумі 2 млн 402 тис. грн; на фінансову підтримку спортивним організаціям - 259,3 тис.грн; на заробітну плату працівникам ЦССМ - 52,9 тис.грн; на заробітну плату працівникам Терцентру - 324,7 тис. грн; на виконання заходів районних програм – 238,3 тис. грн; на фінансову підтримку районної газети – 60,0 тис. грн.

Також направлено субвенцію у сумі 200 тис.грн Пересічанській селищній раді на утримання пожежної частини, Дергачівській міській раді на благоустрій території міста субвенція у сумі 10,0 тис.грн; Безруківській сільській раді субвенція на сплату за спожите тепло в розмірі 20,0 тис.грн; Полівській сільській раді за роботи з благоустрою села - 112,1 тис.грн.