У БОГОДУХОВІ ПРОХОДЯТЬ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 70-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко бере участь в урочистостях до 70-ї річниці визволення Богодухова від фашистських загарбників та Дня міста.

З самого ранку у Богодухові проходять різноманітні заходи з вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни та святкування Дня міста. Вже відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам та пам’ятного знаку «Танк-34», мітинг на Меморіалі Слави та передача естафети пам’яті «Слава визволителям Харківщини».

Загальноміське свято за участю керівництва області та представників місцевої влади розпочнеться о 19 годині. Під час свята відбудеться підписання угоди про соціальне партнерство між районним керівництвом та представниками провідних академічних медичних установ регіону, ініціатором якої став народний депутат України Олександр Біловол.

На головній площі Богодухова виступатимуть кращі самодіяльні колективи міста та народний артист України Павло Зібров.

Завершиться святкове дійство пізно увечері феєрверком та дискотекою для молоді.