МІСТО ЧУГУЇВ ВІДЗНАЧАЄ 375-ТУ РІЧНИЦЮ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ ТА 70-РІЧЧЯ ВИЗВОЛЕННЯ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Щиро вітаю територіальну громаду Чугуєва з Днем міста та
70-річчям визволення Чугуєва від фашистських загарбників!

375 років тому почалась історія вашого дивовижного міста, яке стало батьківщиною багатьох видатних людей. Сьогодні на Чугуївщині розташовані потужні промислові та сільськогосподарські підприємства, розвивається культура, зберігаються самобутні традиції предків, живуть гостинні та працьовиті люди, які працюють заради процвітання рідного краю.

У серпні 1943 року в запеклих боях Чугуїв було визволено від фашистської окупації. Тому у цей день з особливим відчуттям неоплатного боргу ми віддаємо данину пам’яті воїнам, які відстояли місто, подарувавши йому друге народження.

У пам’яті поколінь навіки залишиться приклад патріотизму та мужності, непохитної волі та відданості, які проявили ваші земляки на фронтах Великої Вітчизняної війни.

Від імені депутатського корпуса обласної ради вітаю усіх жителів міста із знаменними святами. Щиро бажаю Чугуєву процвітання, а його мешканцям - міцного здоров’я та усього самого кращого.

З повагою,

Голова Харківської
обласної ради                                                             С. Чернов