ЗА СПРИЯННЯ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ООН У ДВОХ СЕЛИЩНИХ РАДАХ БОРІВЩИНИ ПЛАНУЄТЬСЯ ВСТАНОВИТИ СУЧАСНЕ БЕЗДРОТОВЕ ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Про це йшлося під час зустрічі керівництва Борівського району з представниками ПРООН.

13 червня в Борівській районній раді відбулася зустріч голови районної ради Євгена Жука, заступника голови Борівської районної державної адміністрації Сергія Шутька, керівників структурних підрозділів районної ради і райдержадміністрації, селищного, сільських голів, представників громадських організацій з координатором спільного проекту Європейського Союзу і Програми розвитку ООН Галиною Чалою.

Учасники зустрічі обговорили проблемні питання, які виникли під час реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-2», намічені шляхи розв’язання проблем. Також були визначені напрямки подальшої співпраці зі спільним проектом ЄС та ПРООН - за кошти цієї організації, місцевих бюджетів і громад на території Піско-Радьківської і Підлиманської сільських рад планується встановити сучасне бездротове вуличне освітлення.