План роботи Асоціації на 2011 рік

Відповідно до пункту 4.2. статті 4 статуту Асоціації, її робота будується на основі затвердженого річного плану.

У формуванні плану роботи беруть участь члени Асоціації, які протягом року надсилають пропозиції. Так, минулому році надійшло більш 100 пропозицій, які були узагальнені Виконавчою дирекцією Асоціації та на їх основі було складено план, проект якого було прийнято 15 грудня 2010 року.

Згідно з планом роботи Асоціації на 2011 рік, затвердженим рішенням Загальних зборів Асоціації від , на розгляд членів Асоціації запропоновано 15 актуальних тем. Ці теми охопили практично всі сфери діяльності місцевих рад, серед яких є:

- розвиток, вдосконалення і зміцнення системи місцевого самоврядування в ході проведення адміністративної реформи, піднесення ролі громад у державному управлінні;

- управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району;

- питання проведення земельної реформи та питання бюджетних відносин.

Окрім того, порядок денний Загальних зборів Асоціації (на яких розглядаються, обговорюються та приймаються рішення стосовно питань з плану роботи) формується не тільки на основі цього плану, а й з урахуванням нових актуальних питань, обговорень нових законопроектів та багато іншого.

Вже розглянуті питання та прийняті рішення стосовно їх щодо розвитку міжмуніціпального співробітництва, вирішення екологічних проблем регіону. На початку року прийнято символіку Асоціації та ухвалено штатний розпис Виконавчої дирекції.

План роботи Асоціації на 2011 рік ви можете подивитися тут: Відкрити

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад